Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin "Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013"

Lucrător în comerț

Tip curs: 
Calificare/Recalificare
Cost: 
Gratuit
Cod Cor: 
5220.1.1 lucrator in comert
Durata: 
360
Adresă: 
str.Colonel Tomoroveanu nr.2
Evaluare: 
0

Nu exista evaluari

Descriere: 
Programul de formare profesională are rolul de a ajuta la dezvoltarea capacităţii participanţilor de a pune ideile în practică, planificare, organizare, conducere, evaluare şi comunicare, precum şi capacitatea de a lucra individual sau în echipă. Cursul are un pronunțat caracter practic-aplicativ astfel încat nu veți fi un simplu posesor de diplomă! Metoda de pregătire se axeaza pe interactivitate, urmărind dezvoltarea cunoștințelor și abilităților fiecărui cursant!
Competențe dobandite: 
intocmirea documentelor specific activitatii de vanzare, raportarea activitatii de vanzare, aplicarea NPM si PSI, aplicarea procedurilor de calitate, comunicarea la locul de muncă, efectuarea muncii in echipa, perfectionarea profesionala, prezentarea produselor si serviciilor aferente vanzarii, promovarea imaginii standului, mentinerea stocului de rezerva, verificarea stocurilor cu vanzarile, comunicarea cu clientii, crearea mediului ambiental necesar vanzarii, efectuarea vanzarii, incasarea contravalorii marfii
Studii minime: 
Învăţământ gimnazial
Responsabil: 
responsabil curs
Autorizație: 
07/106/18,04,2013