Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin "Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013"

Dulgher tamplar parchetar

Tip curs: 
Calificare/Recalificare
Cost: 
Gratuit
Cod Cor: 
7124.2.1 Dulgher tamplar parchetar
Durata: 
720
Adresă: 
str.Colonel Tomoroveanu nr.2
Evaluare: 
0

Nu exista evaluari

Descriere: 
Programul de formare profesională are rolul de a ajuta la dezvoltarea capacităţii participanţilor de a pune ideile în practică, planificare, organizare, conducere, evaluare şi comunicare, precum şi capacitatea de a lucra individual sau în echipă. Cursul are un pronunțat caracter practic-aplicativ astfel încat nu veți fi un simplu posesor de diplomă! Metoda de pregătire se axeaza pe interactivitate, urmărind dezvoltarea cunoștințelor și abilităților fiecărui cursant!
Competențe dobandite: 
comunicarea interactive la locul de munca, efectuarea unor calculi matematice simple, identificarea sarcinilor si planificarea activitatii, aplicarea procedurilor tehnice de executie si control a calittii, utilizarea instrumentelor, sculelor, uneltelor, masinilor, utilajelor si instalatiilor, respectarea N.T.S.M. si PSI, executarea schelelor, executarea cofrajelor, montarea panourilor prefabricater, executarea pardoselilor din lemn, executarea acoperisului tip sarpanta, incadrarea si ajustarea tamplariei
Studii minime: 
Învăţământ liceal
Responsabil: 
responsabil curs
Autorizație: 
07/179/20/06/2013