Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin "Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013"

Termenii şi condițiile

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE
I. Informații despre site
Site-ul ,,pppfcp –insoft-dc.ro’’ este proprietatea Parteneriat public-privat pentru formare continuă performantă, numit pe parcursul acestor termeni si condiții ,,portal’’. Utilizarea portalului implica acceptarea necondiționata a termenilor si condițiilor mai jos arătate. Serviciile furnizate prin intermediul portalului se adresează persoanelor peste 18 ani sau minorilor cu vârsta intre 14-18 ani care au acordul parintilor pentru vizitarea acestuia. Pentru utilizarea portalului este necesar sa citiți si sa acceptați aceste condiții si termeni in totalitate. Vizitarea in continuare a portalului presupune ca sunteți de acord cu aceste condiții si termeni.

II. Proprietatea Intelectuala
Conținutul si design-ul ,,portalului’’, inclusiv look&feel-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea C.N.F.P.P.P. RASNOV si sunt protejate prin legislația romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. In cazul informațiilor si conținutului postat de utilizatori pe ,,portal’’dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora aparțin in totalitate celor care au publicat acea informație. Conform politicii de protejare a informațiilor va dați acordul prin completarea formularului de înregistrare ca C.N.F.P.P.P. RASNOV si partenerii implicați in proiect PPPFCP sa ofere altor parți, in speța furnizori de formare și ocupare profesională, aceste informații de ansamblu conținute in formular sau alte date de același gen, asigurându-va ca aceste informații nu vor cuprinde informații personale de identificare, cu excepția cazurilor când acest lucru este acceptat explicit de dvoastra sau in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste condiții de utilizare.
Întregul conținut al acestui site (imagini, texte, grafica, simboluri, mărci comerciale, logo-uri, elemente de grafica web, scripturi, programe si baze de date) este proprietatea exclusiva a C.N.F.P.P.P. RASNOV si partenerii implicați in proiectul PPPFCP si este aparat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fara obținerea unui acord prealabil de la destinatorii de drept se pedepsește conform legilor in vigoare. Conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzând forma electronica fara permisiunea scrisa a C.N.F.P.P.P. RASNOV.

III. Obligații la înregistrare
Pentru a folosi serviciile oferite va obligați, fara a se limita la următoarele:
Sa furnizați date adevărate, exacte si complete despre d-voastră așa cum este cerut de formularul de înregistrare;
Sa mențineți si înnoiți, atunci când situația o cere, datele de inregistare pentru a fi adevărate, exacte, corecte si complete. Daca veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte si incomplete C.N.F.P.P.P. RASNOV are dreptul sa suspende sau sa desființeze contul d-voastră si sa refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a serviciului.
Sa preluați întreaga responsabilitate in ceea ce privește incarnarea unor date, texte, fotografii, grafice, mesaje sau alte materiale, indiferent daca acestea au fost incarnate in mod public sau transmise individual, privat sau in orice alta modalitate de orice natura; C.N.F.P.P.P. RASNOV si partenerii implicați in proiectul PPPFCP nu controlează ci doar monitorizează conținutul transmis si astfel nu garantează acuratețea, integritatea si calitatea acestui conținut.
Sa nu incarcati, publicați, sau transmite in alt mod orice conținut care este ilegal, defăimător, ofensator, amenințător, abuziv, vulgar, obscen si care afectează intimitatea altei persoane, sau indeamna la ura rasiala, etnica;
Sa nu pretindeți ca sunteți o alta persoana sau un reprezentant al altei instituții, sa afirmați in mod fals sau sa indicați intr-o alta modalitate afilierea cu o anumita persoana sau instituție.

IV. Modificarea termenilor si condițiilor
C.N.F.P.P.P. RASNOV si partenerii implicați in cadrul proiectului PPPFCP își rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga si/sau retrage in parte sau in întregime, in orice moment, Condițiile si Termenii. Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat aceste Condiții si Termeni in totalitate. In cazul in care nu acceptați Condițiile si Termenii prezentate, va rugam sa nu mai utilizați acest site.

IV. Responsabilitatea C.N.F.P.P.P. RASNOV si a Partenerilor implicați in proiectul PPPFCP
C.N.F.P.P.P. RASNOV si Parteneriatul public-privat pentru formare continuă performantă - PPPFCP nu este în nici un fel răspunzător pentru pierderile (directe sau indirecte), pierderea unor ocazii sau oportunități sau pentru beneficiile nerealizate, de către Utilizator sau de către terții cu care Utilizatorul se afla în orice raporturi juridice, ca urmare a nefuncționării sau a funcționarii necorespunzătoare a Site-ului. De asemenea C.N.F.P.P.P. RASNOV si Parteneriatul public-privat pentru formare continuă performantă - PPPFCP nu pot fi răspunzători pentru orice acțiune desfășurata de către utilizatori in baza informațiilor publicate pe Site.

V. Legea aplicabila
Prin vizitarea Site-ului Utilizatorul este de acord ca orice disputa cu privire la utilizare sa fie guvernata in conformitate cu legile României iar nivelul de jurisdicție este reprezentat de către instanțele de drept comun competente din Romania. Site-ul poate fi accesat de pe întreg teritoriul României cat si din afara României; accesarea acestuia fiind responsabilitatea exclusiva a Utilizatorului.