Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin "Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013"

Înscriere la curs

Pași pentru înscrierea la curs

Pentru a vă înscrie la un curs este necesar să vă înregistrați în portal. Se vor completa datele de conectare și datele de identificare. Imediat ce sunt salvate informatiile introduse, se va transmite un e-mail de confirmare ce va contine un link care va conduce in pagina de autentificare in portal.

In urma autentificării veți avea disponibile urmatoarele opțiuni în meniu:

  • Profilul meu – completare si editare a datelor personale si a informatiilor referitoare la educatie si formare
  • Cursurile mele – sunt disponibile toate cursurile la care v-ati inscris
  • Căutare de cursuri – se vor lista toate cursurile disponibile cu posibilitate de vizualizare și inscriere la curs
  • Detalii conectare – delatiile dvs. de conectare cu posibilitate de modificare/ actualizare

Inscrierea la Curs se realizeaza din lista de Oferte de curs, unde aveti posibilitatea de cautare de cursuri in functie de diferite criterii.

Cand ați găsit cursul potrivit, selectati buton Inscrie-te pentru a vizualiza detaliile cursului și pentru a va inscrie daca sunteti interesat sa il urmati.

In momentul in care alegeti sa va inscrieti la curs, Furnizorul cursului este instiintat pe e-mail de înscrierea dumneavoastră la curs urmând să fiți contactat în cel mai scurt timp pentru a discuta pașii premergători referitor la sesiunile de curs și metoda de plata a cursului, dacă este cazul.

De asemenea Portalul PPPFCP va transmite notificari de informare atunci cand sunt adaugate noi cursuri in functie de domeniile de interes alese la crearea profilul dumneavoastra.